Jacco Boonstra stapt over naar AKC Blauw-Wit

Het bestuur van AKC Blauw-Wit maakt met groot genoegen bekend, dat de 17-jarige Drontenaar volgend seizoen deel uit zal maken van de selectie.

Boonstra komt over van ASVD | PV SYSTEMS uit Dronten, waar hij op zijn vijfde jaar begonnen is met korfballen. Boonstra doorliep alle jeugdteams tot begin vorig seizoen. Hij is toen gelijk van de B1 naar het Drontense Vlaggenschip doorgestroomd. Tevens maakt hij sinds een jaar deel uit van de selectie Oranje U17. Zijn mooiste korfbalmomenten tot nu toe zijn het Wereldkampioen U17 worden vorige week en het afgelopen seizoen met de selectie van ASVD | PV SYSTEMS.

Boonstra begint na de zomer met de studie Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam en verhuist daarom ook naar Amsterdam. De overstap naar AKC Blauw-Wit sluit hier dan ook perfect bij aan.

Het 17-jarige talent kiest voor de Amsterdamse club, omdat hij mogelijkheden ziet zichzelf te ontwikkelen en denkt veel bij AKC Blauw-Wit te kunnen leren.

Het bestuur van AKC Blauw-Wit prijst zich bijzonder gelukkig met zijn toevoeging aan de selectie en wenst hem veel succes binnen onze club.

Foto Jacco Boonstra