Jeugdkamp Blauw-Wit

26-05-2015

Beste ouders, verzorgers,

Volgens traditie sluiten we het korfbalseizoen van de jeugd ook dit jaar weer af met het jeugdkamp op Camping De Woensberg in Huizen. Dit vindt plaats in het weekend van 26 juni t/m 28 juni.

Wat houdt dit precies in?

Iedereen wordt om 19.30 uur verwacht op terrein de Spoel op Camping De Woensberg.
De kampleiding ontvangt de ouders en kinderen en daarna installeren we ons op het terrein in de 7 huisjes waar we het gehele weekend zullen verblijven. We hebben een vol programma met sport, spel en gezelligheid. Op zaterdagavond gaan we met z’n allen naar het zwembad. Er is voldoende gekwalificeerd toezicht en begeleiding zodat ook de kinderen die geen diploma hebben mee kunnen gaan. Het weekend eindigt op zondagmiddag en de kinderen kunnen om 14.30 uur weer worden opgehaald van de camping.

Wij zorgen ervoor dat er tijdens het weekend ruim voldoende begeleiding aanwezig is vanuit de activiteitencommissie (aangevuld met ouders) om de kinderen een onvergetelijk, maar ook een veilig, weekend te bezorgen.

Wie kunnen mee? Kinderen vanaf 6 jaar (F-jeugd t/m B-jeugd)

Wat zijn de kosten? € 50,- per kind (all-inclusive)

Hoe kun je je opgeven?

Opgeven kan alleen door inlevering van een volledig ingevuld aanmeldingsformulier en contante betaling van 50 euro op de volgende data en tijden in de kantine van Blauw-Wit:

  •                  Donderdag 28 mei tussen 17.30 en 18.30 uur
  •                  Dinsdag 2 juni tussen 17.30 en 18.30 uur

Let op:

Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar dus vol = vol!!

Annulering met retour van het volledige bedrag kan alleen tot twee weken voor vertrek.

Twee weken voor vertrek ontvangt u een checklist voor de spullen die de kinderen mee moeten nemen. Meer informatie over de locatie kunt u ook vinden op www.paasheuvelgroep.nl.

Indien u meer informatie wenst of nog vragen heeft, dan bent u van harte welkom tijdens de inschijfmomenten op donderdag 28 mei en dinsdag 2 juni.

Hartelijke groet,

Namens de activiteitencommissie

Leanne, Romée, Cindy, José