Jeugdnieuws

03-08-2015

Wij hopen dat alle Blauw-Witte kinderen, ouders en leden genieten van een heerlijke zomer.

Seizoen 2015 – 2016

Afgelopen weken zijn we heel druk bezig geweest met de voorbereiding van het nieuwe korfbalseizoen. We hebben de jeugdteams van Blauw-Wit opgegeven, jeugdtrainers benaderd, trainingstijdstippen bepaald etc. Graag willen we jullie informeren over de dagen en tijdstippen waarop de diverse jeugdteams zullen gaan trainen. En natuurlijk over de trainers/coaches die de teams zullen gaan begeleiden.

De jeugd zal weer gaan trainen op dinsdag t/m vrijdag. De dag en het tijdstip waarop een team zal trainen is veelal afhankelijk van trainer die het team zal begeleiden.

Aangehecht schema is voor de veldcompetitie en onder voorbehoud: dat betekent dat er nog wijzigingen kunnen komen als de situatie daartoe noodzaakt.

Let op: omdat we op het veld over meer ruimte beschikken dan in de zaal, kunnen de trainingstijdstippen en -dagen voor de zaaltrainingen van dit schema afwijken. 

In het schema zien jullie nog diverse vacatures staan: we hebben nog trainers en coaches nodig voor verschillende jeugdploegen. Dus Blauw-Wit-leden, -kennissen, -deskundigen, -omwonenden en vooral leden van de Blauw-Wit selectie en seniorenteams 3 en 4, kom jullie kennis en vaardigheden overdragen aan de prachtige Blauw-Wit jeugd.  

Voorbereiding nieuwe seizoen

In de week van 17 augustus zullen de jeugdtrainingen weer starten. Je nieuwe trainer ontvangt je dan graag op het veld van Blauw/Wit om met de voorbereiding van de veldcompetitie te beginnen. Dus zorg dat dan je schoenen en trainingskleding passen en zet tijdstip en dag in de agenda.

Op zaterdag 22 augustus hebben we voor alle teams een oefenwedstrijd gepland. Houd deze dag dus vrij, wij zullen jullie zo spoedig mogelijk over tijdstippen en locaties informeren. En houd voor actuele informatie de website en de Facebook pagina Jeugd AKC Blauw-Wit in de gaten. 

We zien jullie graag weer op het veld bij de mooiste club van Nederland.

Nicole Bouquet, Arja Steij, Casper Boom en Priscilla Cornelissen