Jordi van Elburg volgend seizoen naar AKC Blauw-Wit

Het bestuur is verheugd te kunnen meedelen, dat Jordi van Elburg volgend seizoen de overstap zal maken naar AKC Blauw-Wit.

De 21-jarige van Elburg is geboren en getogen in Zoetermeer en korfbalde tot aan de B bij ZKV de Meervogels. Vervolgens speelde Jordi een aantal jaren bij DeetosSnel, waarvan de laatste drie jaar in het eerste. Ook sloot hij vanaf zijn 19e aan bij Jong Oranje. Ondertussen verhuisde van Elburg naar Papendrecht en begon hij zijn studie aan de Pabo in Dordrecht. De meester in wording zit nu in zijn laatste jaar en hoopt over een half jaar af te studeren.

Jordi kijkt met trots terug op het eerste korfballeagueseizoen met DeetosSnel en het EK-kampioenschap met Nederland <21 in Tsjechië. Dit waren zijn mooiste korfbalmomenten tot nu toe.

De Jong Oranje speler heeft gekozen voor AKC Blauw-Wit omdat de club hem een goed gevoel geeft en hij hier de mogelijkheid krijgt om op het hoogste niveau te spelen. Van Elburg: “Het lijkt mij naast een gezellige club ook een club waar ik enorm veel kan leren. Ik ben ervan overtuigd dat wij tot een hoog niveau kunnen komen met de spelers die er staan. Ik wil mij hier gaan ontwikkelen en zo lang mogelijk met AKC Blauw-Wit op het hoogste niveau blijven spelen.”

Het bestuur wenst Jordi veel succes en plezier bij AKC Blauw-Wit.

Jordi van Elburg