Kaartverkoop Play-off 31 maart

De thuiswedstrijd tegen TOP van aanstaande zaterdag (31 maart) begint om 20:00 uur. Iedereen, dus ook Blauw-Wit leden, moeten hiervoor in bezit zijn van een toegangsbewijs.

Leden van AKC Blauw-Wit en andere geïnteresseerden kunnen kaarten bestellen door een mail te sturen naar bwpo2018@ziggo.nl.

Vermeld in je mail het aantal gewenste kaartjes (max 6 p.p.), je vereniging en je mobiele telefoonnummer. Leden van Blauw-Wit (en onze Club van 50) hebben voorrang bij het bestellen

Toegangsprijzen:

De prijzen zijn € 4 voor alle Blauw-Wit (en Club van 50) leden en voor alle niet Blauw-Wit leden geldt het KNKV tarief van € 7,50 of € 5,00 (kinderen en 65+).

Betalen:

Op je mobiel krijg je binnen 24 uur een bericht waarmee je via Tikkie kan betalen. De link om te betalen is twee dagen geldig (of tot de kaartjes op zijn!) en vervalt als deze niet wordt gebruikt binnen twee dagen. Je betaalbevestiging is je toegangsbewijs. Dus neem je telefoon mee, er zijn geen papieren kaartjes!

Vanwege de drukte maken we in de kantine voor deze keer gebruik van muntjes. Deze kosten 1,25 euro en zijn in de hoek van de bestuurskamer te koop.