Kampioensfeestje

24-05-2016

Het zijn drukke weken bij de club, we doen het zo goed dat we handen en voeten te kort komen om alle kampioenen te huldigen en te volgen.

Zo zijn Blauw-Wit 3, 5, 6 en E3 afgelopen weken kampioen geworden!!! En dat is iets om als club natuurlijk supertrots op te zijn.

Van Blauw-Wit 5 en 6 werd eigenlijk niets anders verwacht, al moet je het natuurlijk als team allemaal nog wel even doen.

Overtuigend en met grote overmacht kampioen in hun afdeling en dat met voor beide teams nog twee competitie ronden te gaan. 

Blauw-Wit 3 zit er al jaren tegenaan en wordt het telkens net niet. Tot dit veldseizoen, waarin het tij werd gekeerd eindelijk zo zou je kunnen zeggen, omdat ze het zo ontzettend verdienen!

Als je, zoals afgelopen zondag,  in de rust al met 26-5 voor staat kunnen we voor wat betreft dit kampioenschap ook niets anders concluderen dan dat ze overtuigend kampioen zijn geworden.

Volgend jaar allemaal een afdeling hoger. Voor het 3e betekent dit een  plaats in de reserve Hoofdklasse.

Ook onze pupillen E3 mocht het feestje vieren. Nadat met 12-4 V&V was verslagen, kwam de verrassing van concurrent Purmer dat de punten liet liggen. Het zal zaterdag wel taart worden.

Allemaal gefeliciteerd, we zijn super trots op jullie.

Namens het bestuur,

Hans Fontijn