Kerstfeest voor de jeugd

Beste Blauw-Witte kinderen en ouders,

Op vrijdag 19 december verwelkomen we graag alle jeugd van AKC Blauw-Wit in de kantine. De Sint is nog in het land, maar ook Kerst staat weer voor de deur. We willen dit feest graag met alle jeugd vieren. Kom in je mooiste gala/kerstkleding, zodat we er een echt galadiner van kunnen maken.

Het is de bedoeling dat ieder kind wat te eten of te drinken meeneemt uit zijn of haar eigen cultuur. Om een beetje in de gaten te houden hoeveel kinderen er komen (want vol = vol) en te zorgen dat niet iedereen hetzelfde eten of drinken meeneemt kan je je aanmelden door een mailtje te sturen naar sophieblauwwit@outlook.com. Graag hierbij vermelden wie er precies aanwezig is en wat hij of zij mee neemt op deze avond (drinken moet er ook zijn, dus dit kan ook).

De kinderen zijn vanaf 18:15 welkom en ze kunnen rond 19:30 worden opgehaald. De ouders kunnen er deze avond helaas niet bij zijn, want de jeugd groeit en groeit maar verder en dit is niet mogelijk in verband met de ruimte.

Alle punten nog even op een rijtje:
wanneer:

vrijdag 19 december

tijd:

van 18:15 – 19:30 uur

wat:

kerstdiner in de kantine van AKC Blauw-Wit; ieder kind neemt wat te eten of te drinken mee uit zijn of haar eigen cultuur

aanmelden:

meld je aan via sophieblauwwit@outlook.com en meld gelijk wat je meeneemt qua eten of drinken.

We gaan er een mooi feest van maken en hopen jullie allemaal de 19e te zien!

Namens de jeugdcommissie