Koop snel nog loten voor de Grote Clubactie!

De Grote Clubactie 2018 loopt nog steeds en is wederom een groot succes! wie verkoopt de meeste loten? Neem snel een kijkje op de website.

Tijdens de clinic van de selectie eerder deze maand liet Mandy Koelman al doorschemeren, dat er prachtige prijzen te winnen zijn bij AKC Blauw-Wit voor de beste jeugdverkopers van de Grote Clubactie. Voor de grootste lotenverkopers en het jeugdteam met de meest verkochte loten zijn er leuke Blauw-Wit clubprijzen te verdienen!

– korfbal met handtekening van de selectiespelers
– waardebon te besteden bij Banne Sports
– Blauw-Wit fan uitrusting (yeah!)
– speciale teambuilding training 

Verkoop je meer dan 20 loten, dan ontvang je een gratis entreekaart voor een attractiepark en een kortingscode voor een webshop. Deze worden per mail toegezonden.

Wij willen graag zoveel mogelijk (super)loten verkopen. Een lot kost € 3,00. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze club.

Verkoopboekje inleveren voor 1 november 2018
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer/coach vóór 1 november.
Je teambegeleider zorgt ervoor dat het verder in orde komt. Kan je meer verkopen? of mochten er nog vragen zijn, dan mag je altijd contact opnemen met Annelies op het veld, in de kantine of via de mail: annelies@wielaard.net & jeugdcommissie@akcblauwwit.nl

Lever je boekje op tijd in
Alle loten moeten namelijk online geregistreerd worden. Alleen dan wordt het bedrag afgeschreven, ontvangen de lotenkopers hun lotnummers, de club het bedrag en maak je kans op fantastische prijzen!

GroteClubActie