Korfball Experience op 7 april

Op zaterdag 7 april 2018 wordt in de Ziggo Dome de Korfbal League finale gespeeld, het grootste indoor zaalevenement van Nederland. De gemeente Amsterdam grijpt dit kampioenschap aan om de korfbalsport extra onder de aandacht te brengen bij de jeugd.

AKC Blauw-Wit is, samen met de Amsterdamse verenigingen, gevraagd om met E en D teams deel te nemen aan de Korfball Experience. Er vinden die dag verschillende activiteiten plaats en 1 onderdeel is een 4 tegen 4 toernooi.

Er wordt op velden voor de Ziggo Dome een toernooi gespeeld door Blauw-Wit kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Hiermee zijn deze teams als het ware het voorprogramma van de echte finale.

Het toernooi wordt afgesloten met een clinic door het Nederlands korfbalteam (TeamNL) en daarna mag je met je team naar de finale in de Ziggo Dome kijken.

Om aan het toernooi mee te kunnen doen kunnen kinderen zich alleen samen met een vriendje of vriendinnetje opgeven. Per team mag maximaal de helft  uit korfballers bestaan, dus 3 korfballers = 3 vriendjes/vriendinnetjes. Dit kan door een mailtje te sturen naar bwjeugd@ziggo.nl. Je krijgt dan een aanmeldingsformulier en extra informatie toegestuurd.

Praktische informatie:

Kosten voor toernooi, clinic en finale bedragen €16,95 per kind. Een vriendje kan altijd gratis mee. Wij laten aan jullie de keuze of de kosten met de (ouders van) het vriendje gedeeld worden (waardoor de kosten 8,50 per kind worden), of dat je zelf de kosten voor je rekening neemt.

Per kind kunnen max. 2 extra kaartjes voor de finale besteld worden (bijv. voor familieleden). de kosten bedragen €16,95 per kaartje. Dit kan je aangeven op het aanmeldingsformulier dat je van ons ontvangt.

Er wordt 4 tegen 4 gespeeld. De teams bestaan uit minimaal 4 kinderen (bij voorkeur minimaal 2 jongens en 2 meisjes) en maximaal 8 kinderen.

Het toernooi start rond 12.00 en is rond 15.15 afgelopen, om 16.00 start de finale in de Ziggo Dome

Kinderen moeten door ouders/verzorgers naar de Ziggo Dome gebracht worden en daar ook weer worden opgehaald

In de weken na het toernooi wordt er nog een leuke activiteit voor alle kinderen gepland bij AKC Blauw-Wit

Het lijkt ons een super leuke ervaring voor de kinderen om dit mee te mogen maken en wij hopen op veel aanmeldingen. Mochten jullie nog vragen hebben, dan zijn Tonny Verwoert en Nicole Bouquet jullie aanspreekpunten

Bekijk dit filmpje on alvast in de stemming te komen.