Korfbalverkiezingen

05-05-2017

Morgenavond is het weer zover, dan vindt het jaarlijkse Korfbalgala voor onder meer de spelers/speelsters, trainer-coaches en technische staf van alle KorfbalLeague clubs plaats. Dit jaar is het gala wederom in De Heerlickheijd van Ermelo.

Tijdens dit gala worden ook de beste speler, beste speelster, beste speler U21 jaar, beste speelster U21 jaar, beste coaches en beste scheidsrechters van het Korfballeague seisoen gekozen. De nominaties zijn aandragen door de trainer-coaches van de KorfbalLeague en de afdeling Topkorfbal van het KNKV. Daarnaast wordt ook de Goal van het Jaar gekozen (publieksprijs)

AKC Blauw-Wit staat ook in het rijtje van de nominaties:

– Beste Speelster U21 – Marloes Frieswijk
– Speler van het jaar – Marc Broere
– Coaches van het jaar – Barry Schep en Jennifer Tromp
– Goal van het Jaar – Frank Mostard en Marc Broere (2x)

 

Hoe werkt het?

Na de nominaties krijgen van elke Korfbal League-club 25 personen de gelegenheid hun digitaal hun stem uit te brengen op één van de drie personen. Zij konden vanaf zondag 30 april stemmen. Daarna is het heel eenvoudig en wint diegene met de meeste turfjes achter zijn of haar naam.

Wij hopen natuurlijk dat onze Blauw-Witters in de prijzen vallen, maar zijn al super trots op de nominaties na dit prachtige KL-seizoen van onze selectie!