Korven en palen te leen

Door de corona-virus kunnen we niet trainen en geen wedstrijden spelen. Het bestuur heeft daarom ingestemd met het uitlenen van palen en korven aan de eigen leden.

De palen zijn erg kostbaar; een voet, paal en korf bij elkaar gaat al snel richting € 250-300 per stuk. Kortom uitlenen betekent ook een stuk verantwoordelijk voor ouders/leden, zodat goed voor deze spullen wordt gezorgd.

We hebben dan ook wat spelregels opgesteld voor het lenen van palen:

  1. Per gezin wordt 1 korfbalpaal uitgeleend
  2. Gebruik de materialen alleen met eigen gezin of max. 3 personen volgens de RIVM richtlijnen. AKC Blauw-Wit is niet aansprakelijk voor de mogelijk negatieve gevolgen door het gebruik van de materialen. Als je materialen gebruikt, ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid
  3. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer van het materiaal
  4. Zorg ervoor dat de paal elke avond/nacht achter slot en grendel komt, bijvoorbeeld in een achtertuin, garage of schuur. Stel dat de materialen bij jou gestolen worden, dan moet je dit op jouw eigen woonverzekering verhalen. De kosten voor het materiaal zullen dan in rekening gebracht moeten worden. Berg de materialen dus altijd op een veilige plek op!
  5. De spullen moeten in goede staat worden teruggebracht, zodra de vereniging hier om vraagt (waarschijnlijk zodra we weer het veld op kunnen).
  6. Er hoeft geen borg betaald te worden, maar wanneer de uitgeleverde spullen niet volledig of beschadigd terugkeren, zullen er kosten in rekening gebracht moeten worden.
  7. We lenen geen ballen uit, iedereen heeft wel een bal thuis die te gebruiken is of anders kan deze besteld worden bij https://www.korfbalshop.nl, het is sowieso leuk om een bal in huis te hebben, ook na deze periode.

Er kunnen palen met de verschillende lengtes worden geleend: 2,5 meter (F’jes), 3 meter (E t/m D) of 3,5 meter (vanaf C). We hebben geen onbeperkt aantal palen om uit te lenen, dus wees er snel bij.

Aanmelden voor een korfbalpaal kan bij de jeugdcommissie: jeugdcommissie@akcblauwwit.nl

Vermeld je naam, telefoonnummer en de gewenste paallengte.

Wij nemen dan contact met je op wanneer je de korfbalpaal kunt ophalen.

Tot slot:

Heb vooral veel plezier met het materiaal. Oefen jouw doorloopbal/schot/vrije bal/strafworp of bedenk een mooie truc of daag je teamgenoten uit. Maak gerust een filmpje en stuur deze ons op.