KT4-opleiding in 2024-2025

Ben jij een ambitieuze korfbaltrainer of -trainster? En wil je je graag ontwikkelen in het trainersvak? Het is nu mogelijk om je aan te melden voor de KT4-opleiding voor komend seizoen.

De KT4-opleiding is de hoogste korfbaltrainersopleiding van het KNKV. Tijdens deze opleiding sta jij als trainer/trainster centraal. Het programma bestaat onder andere uit masterclasses, intervisiebijeenkomsten, collegiale coaching en praktijksessies. Onderwerpen als het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden komen aan bod, maar ook prestatiegedrag, wedstrijdanalyses en sporttechnisch beleid zijn onderdeel van de opleiding. Daarnaast heb je als cursist zelf input in het programma.

Meer informatie over de KT4-opleiding vind je hier.

coach Barry Schep – foto Ilse Schaffers
Volledig vernieuwde opleidingen

Het KNKV heeft haar opleidingen afgelopen seizoen volledig vernieuwd. In de nieuwe opleidingen werk je in een online leeromgeving, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast proberen we aan te sluiten op jouw persoonlijke leerbehoeften. Leer bijvoorbeeld door middel van video’s, podcasts en/of interactieve opdrachten en kijk kom meer te weten over onderwerpen die jij interessant vindt, zoals prestatiegedrag, wedstrijdanalyse of teamontwikkeling.

Aanmelden

Aanmelden voor de KT4-opleiding kan door een mail te sturen naar opleidingen@knkv.nl. Vermeld daarin je naam en je vereniging. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen. Let op: om je aan te melden voor de KT4-opleiding moet je in het bezit zijn van een in Sportlink geregistreerde Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).