Lancering app voor vrijwilligerstaken

Vanaf komend seizoen starten we met het gebruik van de KNKV-app voor de invulling van onze vrijwilligerstaken. Onze mooie club kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Wij merken dat het vaak moeilijk is vrijwilligers te vinden en binden, waardoor het werk op een beperkt aantal schouders terecht komt. Gezien het belang van vrijwilligers voor onze vereniging gaan wij vanaf komend seizoen gebruik maken van de vrijwilligers module in de KNKV app. Het uitgangspunt hierbij is dat we taken zo eerlijk mogelijk verdelen (in het kader van vele handen maken licht werk) en alle spelende leden inzetten op taken die zij leuk vinden om te doen. Voor jeugdleden geldt dat wij de ouders/verzorgers vragen de vrijwilligerstaken namens hun kind te vervullen.  De vrijwilligers module in de KNKV app zal ons hierbij gaan helpen. Je vindt deze door naar de KNKV app te gaan en bij het menu onder persoonlijk op vrijwilligerstaken te klikken. Wat betekent dit voor jou?

  1. We vragen je per seizoen een aantal punten te halen, welke gelijk staan aan een aantal taken/uren.
  2. Je kunt jezelf aanmelden voor taken die jij leuk vindt, zoals een bardienst of een wedstrijd fluiten, op een moment dat het voor jou uitkomt.
  3. Als je je niet proactief aanmeldt, zullen wij je indelen op openstaande taken. Mocht dit dan niet uitkomen, dan ben je zelf persoonlijk verantwoordelijk voor het regelen van een vervanger.

Na afloop van de 1e thuiswedstrijd zullen we dit verder toelichten bij elk team. Zodra de app in de tussentijd is geactiveerd laten we dit weten, zodat je alvast een kijkje kunt nemen in de app en als het lukt, je alvast aanmelden voor bijvoorbeeld een bardienst of het fluiten van een wedstrijd!