Livestream materialen gezocht

Afgelopen weekend hebben we onze Blauw-Wit eerste livestream gehad. Nog niet foutloos, maar we heel zijn tevreden met het resultaat. We zijn ontzettend goed geholpen door een aantal livestream experts onder leiding van André Kager van TOP. Zowel met de voorbereiding, als met de uitvoering en met het lenen van materiaal. Deze hulp blijft gelukkig nog even, maar uiteindelijk gaan we dit natuurlijk wel zelf doen.

Daarvoor hebben er gelukkig een aantal vrijwilligers zich aangemeld na onze oproep en de meeste daarvan hebben zaterdag al meteen hun eerste livestream uren gemaakt. Echt super om te zien hoe enthousiast iedereen is om er samen iets moois van te maken. Behalve mensen hebben we ook materiaal nodig, daarvoor is er een mooie boodschappenlijst samengesteld, maar voordat we alles gaan kopen zijn er misschien wel materialen die mensen thuis of op het werk hebben en niet meer gebruiken.

Heb jij thuis of op het werk de volgende materialen staan die niet meer worden gebruikt, maar nog wel goed zijn en zou je die aan Blauw-Wit willen doneren?

  • (Breedbeeld) monitoren
  • Powerbank
  • Haspels/stroomkabels
  • Stapelkratten (bij voorkeur met deksel)

Mocht je iets willen doneren wil je dit dan aub zo snel mogelijk per mail laten weten via ikhelpmee@akcblauwwit.nl of app (0630363292).

Onze dank is groot.

Namens het BW Mediateam
Barbara Wagenaar