Nederlands Studenten Kampioenschap 2014

Het Nederlands Studenten Kampioenschap (afkorting NSK) Korfbal komt er weer aan! Dit is hét moment van het jaar om te laten zien dat Amsterdam de beste korfbal stad van Nederland is onder de studenten.

Het NSK wordt ieder jaar gehouden tussen alle grote studentensteden. Iedere stad vaardigt 1 of 2 teams af om te strijden om de titel Beste Studenten Korfbal stad van Nederland.

Ook dit jaar wil Amsterdam zich vertegenwoordigen tijdens dit toernooi met een team dat de prijs mee naar huis kan nemen! enten die in Amsterdam studeren aan de Universiteit of Hogeschool van Amsterdam of de Vrije Universiteit kunnen meedoen aan het NSK Korfbal.

De deelnemers van Amsterdam komen van allerlei verschillende verenigingen uit heel Nederland, een unieke kans om samen met de beste korfballers te spelen op een prestatie gericht, gezellig toernooi.

Het kampioenschap wordt gehouden op twee dagen, 27 december 2014 in Amsterdam zelf (Universitair Sport Centrum) en op 28 december 2014 tijdens de Korfbal Challenge in Rotterdam. Op de 1e dag zullen de voorrondes gehouden worden, en op de 2e dag zijn de finale rondes.

Studenten Korfbal Vereniging Amsterdam regelt vanuit Amsterdam de inschrijving van de spelers, de inschrijving van de teams, eventuele trainingen, shirts, enz. Vandaar dat deze mail ook vanuit de Assessor PR van SKV Amsterdam wordt verstuurd. SKV Amsterdam gaat proberen om een trainingsmoment in te plannen, waar de deelnemers samen kunnen trainen en aan elkaar kunnen wennen. Als er meer korfballers zijn die zich hebben opgegeven dan een team aan kan, dan worden er selecties gehouden.

Er is ook een mogelijkheid om namens AKC Blauw-Wit studerende korfballers af te vaardigen, waarmee de titel mee kan worden genomen naar Amsterdam. Dit is een unieke kans om samen met andere top korfballers samen te spelen op een gezellig prestatiegericht toernooi.

Mogelijke deelnemers vanuit AKC Blauw-Wit kunnen een mail sturen naar onderstaand emailadres.

Met vriendelijke groet,

Kelly Meijerink

Assessor PR – SKV Amsterdam

assessorpr@skvamsterdam.nl

 

www.skvamsterdam.nl

NSK 2014