Niels Stuurstraat maakt de overstap naar AKC Blauw-Wit

Het bestuur van de AKC Blauw-Wit is verheugd te kunnen meedelen, dat Niels Stuurstraat volgend seizoen voor AKC Blauw-Wit zal uitkomen.

De 23-jarige Rotterdammer studeert Civiele Techniek aan de TU in Delft en hoopt volgend jaar af te studeren. Vanaf zijn 5e tot aan zijn 18e heeft hij gekorfbald bij het Rotterdamse NIO, waarna Stuurstraat vervolgens bij Nieuwerkerk is gaan spelen. Daar heeft Niels 1 seizoen in de junioren en de afgelopen 5 seizoenen in het 1e team mogen spelen. Bij deze club heeft hij mooie momenten mogen beleven, zoals het behalen van de veldfinale met Nieuwerkerk A1 en het behalen van de hoofdklasse play-offs met het 1e, dat vanwege Covid helaas nooit gespeeld kon worden.

Niels Stuurstraat

Nu wacht er een nieuwe uitdaging bij AKC Blauw-Wit. Niels hoopt in een nieuwe omgeving en met nieuwe mensen een stap verder te komen in zijn korfbalontwikkeling, waarbij het spelen in de Korfbal League met AKC Blauw-Wit een hele mooie kans is. Stuurstraat: “Mijn doelstelling is om mezelf te kunnen meten met de spelers van Korfbal League niveau en wat toe te voegen aan de selectie van AKC Blauw-Wit.”  

Het bestuur wenst Niels veel succes en plezier bij onze club.