Nieuwe bestuursleden gezocht

Met ingang van komend seizoen zijn we weer op zoek naar nieuwe bestuursleden. We zoeken enthousiaste mensen voor de volgende functies:

Secretaris
Onze huidige secretaris Merel Hoozemans heeft de afgelopen drie seizoenen op een uitstekende manier de rol van secretaris vervuld binnen het bestuur. Helaas is het secretariaat voor Merel niet meer goed te combineren met haar drukke baan in het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam.

Als secretaris heb je een belangrijke rol in het bestuur. Je beheert de algemene mailbox, deelt agenda’s voor en verslagen van de bestuursvergaderingen die tegenwoordig grotendeels online plaatsvinden. Verder ben je verantwoordelijk voor een goed gestructureerd (digitaal) archief en zorg je samen met de penningmeester voor het up-to-date houden van de ledenadministratie. Vanuit het bestuur houdt je ook zicht op het ‘lief en leed’ binnen de vereniging. Waar nodig stuur je leden en bloemetje of een kaart om ze te feliciteren of om ze een hart onder de riem te steken.

Algemeen bestuurslid

Met het onverwachte vertrek van Ali Tamriuat bij Blauw-Wit is er weer een vacature ontstaan voor een algemeen bestuurslid. In deze rol lever je een positief kritische inbreng tijdens de bestuursvergaderingen. Daarnaast ben je namens het bestuur aanspreekpunt voor één of meerdere commissies binnen de vereniging. Uiteraard stemmen we onderling af wie verantwoordelijk is voor welke commissie en houden we hierbij zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren.

Lijkt het je leuk om een keer mee te vergaderen of wil je graag meer weten over een rol in het bestuur? Stuur dan even een mail naar secretariaat@akcblauwwit.nl.