Nieuwe leden sponsorcommissie

Graag zouden wij jullie willen voorstellen aan de drie nieuwe leden die dit seizoen zijn toegetreden tot de sponsorcommissie. Loraine Vissers, Edgar Tijhuis en Kenny Lauf zullen samen met Seger Wagenaar proberen om onze vereniging op financieel gebied verder te laten groeien.

Namens de club zijn wij opzoek naar nieuwe (bal)sponsoren. Ons eerste speelt de komende weken weer belangrijke wedstrijden voor directe handhaving, waarbij de hal weer vol zal zitten met publiek. Voor deze wedstrijden zijn wij nog opzoek naar nieuwe balsponsoren. Als balsponsor mag je op de foto met een speler uit de selectie naar keuze. Daarnaast krijgt jouw bedrijf een vermelding op de website en wordt het bedrijf genoemd op de livestream die door heel het land wordt bekeken.

Naast balsponsoring zijn er ook nog andere mogelijkheden. Wil je samenwerken met onze vereniging om ons te steunen en tegelijk je eigen bedrijf beter te profileren? Neem dan contact op via sponsorcommissie@akcblauwwit.nl. Wij zullen dan meer informatie opsturen over de beschikbare pakketten.

Wil jij op een andere manier iets betekenen als sponsor voor de club? Neem ook dan contact met ons op via bovenstaand email adres. Het uitgangspunt is dat alles mogelijk is, of het nu offline of online is, voor de topsport, breedtesport, jeugd, studentenkorfbal of het G-team, en eenmalig of langdurig.    

Laten we samen de club verder helpen!

De sponsorcommissie