Nieuwe voorzitter!

20-09-2019

Mijn naam is Tonny Verwoert en ik ben blij en trots om sinds afgelopen week de nieuwe voorzitter te mogen zijn van onze mooie club!

Ik ben 46 jaar oud, woon in Amsterdam Nieuw-West en zorg samen met mijn lieve vrouw Alette voor onze zonen Teun (12) en Bas (10) die al een jaar 4 met veel plezier bij Blauw-Wit korfballen. Ik heb zelf vanaf mijn 6e tot mijn 22e bij Kinderdijk gekorfbald.

Vier jaar geleden ben ik als trainer/coach bij de E-tjes actief geworden bij Blauw-Wit. Een paar jaar geleden heb ik de Zebra opgezet, toen nog als nieuwsbrief voor de jeugd. Daarnaast heb ik de afgelopen 2 jaar een gezellig recreantentoernooi georganiseerd. En, last but not least, ik ben natuurlijk supporter van Blauw-Wit! De play-offs en de Ziggo Dome finale van 2 jaar geleden zijn dierbare herinneringen voor mij.

Voorzitter zijn van Blauw-Wit is een erebaan die natuurlijk veel moois met zich meebrengt. Maar het betekent ook voorzitter zijn van een club die momenteel behoorlijk wat uitdagingen kent. Het zal echt niet allemaal makkelijk worden om deze uitdagingen te overwinnen maar ik ben ervan overtuigd dat we samen met de juiste inzet onze club nog mooier kunnen maken. Ik heb er in elk geval zin in en ik hoop jullie ook!