Nieuwjaarsreceptie 2019 groot succes!

14-01-2019

Afgelopen vrijdag, 11 januari, werd wederom de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Ditmaal voor de tweede keer in een nieuw jasje, en met succes! De opkomst was wederom groot en de sfeer was uitermate gezellig. De voorzitter nam de aanwezigen mee met een jaaroverzicht 2018 waarna ook doelstellingen voor 2019 werden doorgenomen en een aantal Blauw-Witters zich nog met een leuke videoboodschap tot het publiek wendde.

Later op de avond was het tijd voor de Pubquiz. Er zaten zeker pittige vragen tussen, en de winst ging uiteindelijk naar het mannenteam “The Legends”. Natuurlijk werd er een mooie prijs overhandigd aan het winnende team. 

The Legends in actie

Christiaan Dekkers, aanwinst van 2018 moest het nog wel ontzien met de laatste ronde van de Quiz. In deze quiz moest van ieder team iemand eenmaal een plek in onze accommodatie weten te vinden binnen twee minuten. Maar Christiaan werd door de quizmasters keer op keer opnieuw op pad gestuurd, maar hij liet zich gelukkig niet kennen en bleef maar lopen. 

De activiteitencommissie wil Marjan van Aalstede bedanken voor het inkopen van de lekkere hapjes en prosecco, Leo voor zijn geweldige bijdrage achter de bar en Martin Engel voor het beschikbaar stellen van de beamer en scherm. 

Allemaal bedankt voor jullie aanwezigheid en tot de volgende nieuwjaarsreceptie!