Nieuws BW benefiet diner

10-11-2019

Het is bijna zover, op vrijdag 15 november hebben wij het eerste A.K.C. Blauw-Wit benefiet diner. Een ouderwets gezellig avondje Blauw-Wit voor het goede doel dat we allemaal een heel warm hart toedragen. En dat warme hart is wel gebleken, want we zitten vol! Mocht iemand toch nog heel graag willen komen, dan kunnen wij misschien nog ergens een klapstoel plaatsen, maar alleen voor de juiste prijs 🙂

De kantine is open vanaf 18.30 uur en om 19.00 uur gaan we aan tafel voor een heerlijke avond waar nog lang over gesproken gaat worden. We krijgen veel vragen over een dresscode, deze is er niet, maar we zouden het wel leuk vinden als iedereen een beetje zijn best doet.

Behalve een heerlijk drie-gangen diner van Chef Bouquet, hebben wij ook een aantal bingo rondes. Voor de eerste bingo ronde krijgt men één gratis kaart, extra kaarten en kaarten voor de andere rondes zijn te koop. Meedoen aan de bingo is zeker de moeite waard, want we hebben veel leuke, grote, mooie, kleine, bijzondere en hilarische prijzen. Het grootste deel van al deze prijzen is gedoneerd en daar zijn we ontzettend blij mee! Dank voor alle sponsoren!

Voor alle gasten, tot vrijdag, wij hebben er zin in!

Voor iedereen, tot zaterdag, want dan spelen Blauw-Wit 1 en 2 de eerste thuiswedstrijd in de (reserve)KorfbalLeague en onze support is belangrijk.

Debbie, Maaike en Barbara