Ouderavond 5 oktober

26-09-2015

Beste BW-ouder,

Graag nodigen wij u uit voor een ouderavond bij Blauw-Wit in ons clubhuis op maandag 5 oktober van 19.00 – 20.00 uur

Uw kind speelt pas of alweer langer bij AKC Blauw-Wit. Als vereniging voelen wij ons verantwoordelijk voor het creëren van een veilig sportklimaat voor uw kind. Hier zijn veel vrijwilligers dagelijks mee bezig. Zij steken er heel veel tijd in om uw kind een plezierige en onvergetelijke korfbaltijd te bezorgen, want plezier in het spel is het allerbelangrijkst.

Daarnaast willen we ook graag dat u als ouder van ons jeugdlid zich thuis voelt binnen onze vereniging. U komt regelmatig naar de wedstrijden van uw kind kijken, rijdt naar de uitwedstrijden, drinkt wat in het clubhuis en misschien doet u al wat vrijwilligerswerk. Kortom u maakt al onderdeel uit van de vereniging.

Wij denken dat ouders die zich goed voelen, in hoge mate bijdragen aan een gemoedelijke en open sfeer binnen de club. Dat is goed voor de vereniging, fijn voor u als korfbalouder en uiteindelijk ook goed voor uw kind, ons jeugdlid.

Een eerste stap om dit goede gevoel te laten ontstaan, is om elkaar beter te leren kennen en elkaar te informeren. Daarom deze ouderavond.

Tijdens deze avond wordt op verschillende wijze uitleg gegeven over onze vereniging, de jeugdafdeling, de teams, de belangrijkste spelregels, het kledingplan en het vrijwilligerswerk binnen onze vereniging. En natuurlijk u kunt op deze avond meteen vragen stellen over wat u nog van ons wilt weten.

De ouderavond start om 19.00 uur en is bestemd voor alleouders van onze jeugd (kangoeroes t/m B).
We hopen jullie allemaal te zien!

Sportieve groet,

De Jeugdcommissie