Persbericht: Barry Schep stopt aan het einde van dit seizoen

AKC Blauw-Wit en Barry Schep hebben in onderling overleg besloten om na zes seizoenen hun samenwerking te beëindigen aan het einde van dit seizoen.

Barry was als coach zeer succesvol. Vooral het seizoen 2016-2017 was er één om in te lijsten: de Zaalfinale in het Ziggo Dome, behalen van de Veldtitel en het winnen van de Supercup op het veld.

Schep begon in 2013 bij de reserves van de Amsterdammers en was een jaar later mede verantwoordelijk voor de hoofdmacht. Hierna werd het contract met Barry nog vier keer verlengd.

Gedurende deze periode werd hij zelf drie keer verkozen tot Coach van het Jaar en haalde hij met AKC Blauw-Wit het onderste uit de kan. Een derde plaats in Ahoy’ in 2015, opnieuw een derde plaats in het het Ziggo Dome in 2016 en zoals gezegd een tweede plaats in het Ziggo Dome in 2017.

De club betreurt het vertrek van Barry, maar heeft alle begrip voor zijn keuze om een nieuwe uitdaging te zoeken en is uitermate dankbaar voor wat hij heeft betekend voor de selectie van AKC Blauw-Wit.