POKERTOERNOOI 2016

13-02-2016

Vrijdagavond 12 februari was het dan eindelijk zover! De tweede editie van het jaarlijkse BW Pokertoernooi. Na strenge selectieprocedures en blind auditions hebben we slechts 50 man kunnen kiezen. Met 5 opgezette pokertafels ging het toernooi van start. Al snel werd duidelijk dat de eerste prijs van de avond al was vergeven. Niemand minder dan Randell vd Steen ging er van door met prijs voor de ‘Beste Outfit’. Randell: ‘Toen kledingzaak Oger mij benaderde om mij te voorzien van een 3 delig pak kon ik natuurlijk geen nee zeggen’. Het toernooi ging er verhit aan toe, velen bluffs werden gevolgd door spannende heads up en als eenmaal ‘All In!’ door de bw kantine galmde, hield iedereen zijn adem in.
Aan de finaletafel waren ook de finalisten van vorig jaar te bewonderen. Hans, Otto en de kampioen van 2015 Gerben hielden echter het hoofd niet koel genoeg. De nummer 3 van dit jaar is Simon geworden. Een Rhodiaan die stiekem door de blind auditions was gekomen. Hij verloor nipt van onze Momo in een heads up. Momo die nog nooit een kaartje had gelegd vroeg nog of hij van de boerderijdieren de kip mocht hebben voor een kwartet. Hier was de hele tafel van beduist en hij ging er met de pot vandoor. Hij en Mark vd Laan streden om de felbegeerde trofee. Uiteindelijk liet vd Laan zich niet van de wijs brengen en met een paar Glimpertjes overspeelde hij Momo’s kansen.
Mark: ‘Ik ben blij dat ik mijn droom eindelijk heb kunnen waarmaken. Momo was een waardig tegenstander, Maar ik moest en zou winnen vanavond. Natuurlijk ben ik het meest blij met de titel, maar de hoofdprijs mag er ook zeker zijn.’

De organisatie bedankt alle deelnemers en Alexander voor de Bar/Dj/hapjesdienst.
Tot volgend jaar!!

pokertoernooi r