Renovatie buiten kleedkamers

13-08-2015

Aanstaande maandag 17 augustus wordt gestart met de renovatie van de buitenkleedkamers. Dit is de laatste fase van de grote renovatie die in 2014 is ingezet op onze accommodatie.

Het betreft hier de dames- en herenkleedkamer met de entree aan de veldzijde en de herenkleedkamer met de entree bij de ingang van de sporthal (ook bereikbaar via de doorgang in de herenkleedkamer). Wellicht is deze laatste kleedkamer bij veel leden niet eens bekend, omdat deze al geruime tijd niet meer gebruikt kon worden.

De gehele renovatie zal ongeveer 14 dagen duren.

Dit betekent dat er geen gebruik van deze kleedruimten kan worden gemaakt, waardoor we ons in de sporthalkleedkamers moeten omkleden en douchen.

Dit geeft natuurlijk extra overlast, omdat op de maandag en woensdag en in de laatste week van de renovatie ook op de vrijdag, de sporthal mede gebruikt wordt door de volleyballers van VVA.

Het verzoek is dan ook om zoveel mogelijk omgekleed naar het veld te komen, zodat het gebruik van de sporthalkleedkamers beperkt wordt tot het echt noodzakelijke.

Voor onze oefenwedstrijden in het weekend geldt hetzelfde: gebruik maken van de sporthalkleedkamers voor omkleden en douchen

Iedereen wordt verzocht om via de sporthal-ingang naar de kleedkamers gaan en dus niet vanuit de kantine. Ook om de overlast voor onze schoonmakers zoveel mogelijk te beperken (inloop zand door het hele pand).

Het wordt voor alle gebruikers van onze accommodatie even “gedoe”, maar we zien hier een lang gekoesterde wens van nieuwe gerenoveerde buitenkleedkamers in vervulling gaan.

Het bestuur