Schrijf je in voor vrijwilligerstaken in de zaal!

Na een succesvolle uitrol van de KNKV app voor vrijwilligerstaken bij Blauw-Wit, gaan we ook voor de invulling van taken tijdens het zaalseizoen weer met de app werken. Het is mooi om te zien dat er enthousiast gereageerd is door velen van jullie en we ook door de app verschillende nieuwe vrijwilligers hebben gevonden voor structurele taken, zoals trainers of commissieleden.

Nu het schema voor de zaal bekend is, kunnen we ook de roosters voor de vrijwilligerstaken definitief maken. Dit betekent dat je je vanaf dit weekend weer kunt inschrijven voor taken. We verwachten van elk spelend lid en/of een jeugdouder dat je ongeveer 15 punten behaald gedurende de zaalcompetitie, kortom 3 taken tussen nu en het voorjaar. Je kunt jezelf inschrijven op de momenten dat voor jou het beste uitkomt en op de taken die je leuk vindt om te doen. De deadline hiervoor is: zaterdag 20 November as. Na de deadline gaan we de openstaande taken indelen.

Als je je inschrijft of als je wordt ingedeeld, dan rekenen we op jouw komst. Het is dus ieders eigen verantwoordelijkheid om een vervanger te regelen als je niet kunt. Tip: Voorkom dit door jezelf zo snel mogelijk in te schrijven!

Mocht je nog geen pushnotificaties van de KNKV-app ontvangen, dan vragen we je dit aan te zetten in de app (ga hiervoor naar instellingen). Je ontvangt dan direct berichten en reminders van Blauw-Wit.

Tot slot, wil je af en toe wel eens inspringen en een dienst van iemand overnemen tegen een mooie vergoeding? Meld je dan aan voor de ‘afkoopgroep’: je kunt dit doen door dit als taak aan te vinken in de app. Je bent nooit verplicht een dienst over te nemen, maar doe je dit wel, dan verdien je 25 euro per keer.

Kijk voor de handleiding op https://www.akcblauwwit.nl/vrijwilligerstaken-voor-leden/.