Schrijf je voor 3 september in voor vrijwilligerstaken!

Ook komend seizoen gaan we weer gebruik maken van de KNKV app voor onze vrijwilligerstaken. Er zijn veel taken binnen de vereniging en onze mooie club kan niet bestaan zonder vrijwilligers, kortom jullie! Om alle taken zo eerlijk mogelijk te verdelen en leden in te zetten op wat ze leuk vinden om te doen op een dag en tijd die goed uitkomt, werken we met de KNKV app.  We hopen dat we weer op een ieder kunnen rekenen!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor vrijwilligerstaken voor het 1e deel van het veldseizoen (doel: minimaal 1 taak per persoon). Schrijf je in voor zaterdag 3 september, maar hoe eerder je bent, hoe meer keuze in dagen/tijden. Als je je op 3 september niet hebt ingeschreven voor minimaal 1 taak, dan word je daarna toegewezen op taken. Meld je dus aan om te voorkomen dat je wordt ingedeeld op een dag dat je niet kunt en voor vervanging moet zorgen. Alvast dank! 

Mocht je vragen hebben over ons vrijwilligersbeleid en/of over het gebruik van de app, klik dan hier voor meer informatie: https://www.akcblauwwit.nl/vrijwilligerstaken-voor-leden/