GTM-PHWNZZLK

Selectie volgend seizoen

Hoewel het seizoen nog volop bezig is en zowel het eerste als het tweede nog volop kansen heeft de veldtitels te prolongeren, wordt er al druk gewerkt aan de samenstelling van de selectie voor het komende jaar.
Tot onze spijt hebben Tess en Peter moeten besluiten volgend seizoen te stoppen bij de selectie. Voor beiden geldt dat werk en studie niet langer te combineren zijn met het bedrijven van absolute topsport. Wij bedanken Tess en Peter voor de mooie wedstrijden die zij ons hebben laten zien en hopen ze nog vaak op het Blauw-Wit veld te mogen begroeten.
De afgelopen tijd hebben al een aantal spelers bekend gemaakt volgend jaar de Blauw-Witte kleuren te komen verdedigen. We zijn heel erg blij dat we er daar nog een paar aan mogen toevoegen, en niet de eerste de besten: Mandy Koelman, Leanne Aurik, Manon Wiegerink en Otto Fabius keren komend seizoen terug op het oude nest. Vanuit hoofdklassekampioen Blauw-Wit 3 worden Joni, Levi en Rogier doorgeschoven. Hiermee staat er ook het komend seizoen weer een bijzonder sterke selectie !
Namens Topsport,
Joost Boone