Sponsoring

Het zal geen verrassing zijn dat verenigingen de extra inkomsten van sponsoren nodig hebben. Dat is voor Blauw-Wit niet anders en gelukkig hebben we een aantal zeer trouwe en loyale sponsoren die we dan ook heel dankbaar zijn. We zouden echter graag nieuwe sponsoren aan deze trouwe groep willen toevoegen zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles zo gewoon mogelijk door kan blijven gaan en we ook meer ruimte hebben om ambities en specifieke projecten te realiseren. Zo willen we natuurlijk weer om de prijzen meedoen in de Korfbal League, heeft onze prachtige en unieke accommodatie onderhoud nodig en willen we onze jeugdafdeling graag verder uitbouwen. Plannen en ambities genoeg.


Dus kan en wil jij met jouw bedrijf onze mooie club steunen dan zouden we daar heel blij mee zijn. Er zijn diverse mogelijkheden voor sponsoring, flexibel en staan open voor suggesties en ideeën. Instappen kan al vanaf € 400,- per seizoen. 


In haar recente interview heeft Sophie Blauw-Wit de mooiste club van Nederland genoemd en ook Mandy heeft dit jl. zondag nogmaals benadrukt in haar dankwoord. Deze twee dames kunnen we natuurlijk alleen maar gelijk geven. Wil jij sponsor worden van de mooiste club van Nederland? Laat het ons dan weten dan kunnen we samen kijken naar alle mogelijkheden. 

Seger Wagenaar
seger@akcblauwwit.nl
06 16 97 23 63