Start Grote Clubactie

Afgelopen week is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook AKC Blauw-Wit doet weer mee aan deze actie en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Dit jaar zetten we ons in om zoveel als mogelijk geld op te halen voor de aanschaf van materialen, zoals nieuwe vaste korfbalpalen voor de jeugd/junioren/senioren, maar ook nieuwe ballen zijn zeer gewenst. Genoeg reden dus om allemaal flink te kopen en te verkopen!

Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat!  Wij hopen dan ook dat het jullie lukt 1 of meer loten verkopen aan tantes, ooms, buren, opa’s, oma’s, overige familie of vrienden.

Hoe verkoop ik een lot?
Vorig jaar was er vanwege Corona alleen een online verkoop. Dit jaar gaan we ook met boekjes op pad. In beide gevallen is het dus mogelijk om de naam van de verkoper op te geven. Zorg er dus voor dat jouw naam wordt genoteerd, als jij de link doorstuurt naar iemand of dat jouw naam erop staat als je het boekje inlevert.

Boekjes: deze week worden aan jeugdteams weer boekjes uitgedeeld, waarmee je loten kunt verkopen. De koper vermeldt zijn gegevens, het aantal loten en rekeningnummer op het lot. Het verschuldigde bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer komt op het bankafschrift van de koper. Let op: vraag bij het invullen het volledige IBAN rekeningnummer.

Op de boekjes staat ook een QR-code die gescand kan worden, via deze code kunnen ook loten voor AKC Blauw-Wit gekocht worden. Zorg ervoor dat de koper jouw naam als verkoper invoert!

Online: via bijgaande link kan iedereen loten kopen voor onze vereniging:  https://clubactie.nl/lot/akc-blauw-wit/190056. Stuur deze link dus via Whatsapp groepen of mail door naar zoveel mogelijk mensen, zodat we met zijn allen heel veel loten verkopen.

QR-code: ook kunnen via onderstaande QR-code loten aangeschaft worden. Na het scannen kom je in Grote Club omgeving van AKC Blauw-Wit. 

Ook bij online en via QR-code wordt het verschuldigde bedrag voor de gekochte loten automatisch afgeschreven van het opgegeven bankrekeningnummer. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan en wordt ook naar het opgegeven mailadres gezonden.
De trekking van de Grote Clubactie is op woensdag 8 december 

Wat kan ik winnen?
Ook dit jaar is voor het jeugdlid met de meest verkochte loten natuurlijk weer een leuke prijs te winnen. Doe dus je best en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen.

Vragen?
Heb je nog vragen, neem dan contact op met Lia Seijmonsbergen (lia.seijmonsbergen@gamil.com) of Patricia van Zonderen (patriciavanzonderen@upcmail.nl)

Heel veel succes met de verkoop!