Start nieuw seizoen

Hallo allemaal,

Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van een fijne welverdiende vakantie. We gaan weer starten met een nieuw korfbalseizoen, hopelijk weer als vanouds zonder de nodige onderbrekingen.

Selectie

Onze selectie is op zaterdag 14 augustus weer gestart met trainen.

Op zaterdag 21 augustus wordt er om 14.00 uur een onderlinge wedstrijd gespeeld bij Blauw-Wit.

Foto Theo Aurik

Zoals jullie eerder op de site hebben kunnen lezen hebben we dit seizoen in de selectie afscheid moeten nemen van Sophie Hansen – Willemsen, Manon Wiegerink, Joni Aurik, Leanne Aurik, Rini van der Laan, Jeffrey Vlietstra en Gerald Aukes.

Gelukkig hebben we ook weer de nodige versterkingen mogen verwelkomen met Stephanie van Geffen, Roos Verheugt, Lotte Fokker, Megan Tamerus, Milan Boonstra, Jordi van Elburg en Erik van Brenk.

Op zaterdag 28 augustus wordt in het kader van het 100-jarig bestaan van onze vrienden van A.K.C. Rohda het Golden Masters toernooi bij Rohda gespeeld. Het toernooi wordt om 16 uur afgesloten met een speciale wedstrijd tussen Good Old Rohda en Good Old Blauw-Wit.

Op zaterdag 4 september start de competitie voor de selectie. Voor de overige teams start de competitie een week later. Het wedstrijdprogramma per team en per weekend staat inmiddels ook op de site.

Jeugd

Op 24 augustus starten ook de jeugdtrainingen weer. De teamindelingen en trainingstijden vind je hieronder.

voorlopige-teamindelingen-seizoen-2021-2022-dd-18-8-21

De bezetting van trainers en coaches vordert, maar momenteel is nog niet ieder team voorzien van een trainer. We kunnen nog een aantal trainers/coaches gebruiken.

Dus als het je leuk lijkt om een team te trainen, schroom niet en meld je bij de jeugdcommissie en wacht niet tot je gevraagd wordt!

Op zaterdag 28 augustus doen we met een aantal jeugdteams mee aan het NK Beachkorfbal Outdoor.

Supporters

Supporters zijn weer welkom langs de lijn maar moeten zich vooraf registreren en onderling afstand houden.

Kantine weer geopend

De kantine is met ingang van 16 augustus weer geopend. Voor sportkantines gelden de regels zoals die voor de horeca gelden. Dat betekent ondermeer dat we bezoekers vragen om zich te registreren, dat ze onderling afstand moeten houden en dat de kantine uiterlijk om 00.00 uur gesloten moet zijn.

Veel plezier allemaal!