Successen voor Blauw-Wit teams

11-05-2015

Blauw-Wit gaat goed op sportief vlak!

Afgelopen weekend werd onze E1 kampioen in de 1e klasse. Hartstikke goed gedaan! Wij feliciteren Oumaima, Tania, Balthasar, Zyad, Adma, coach Romee en de teambegeleding met dit prachtige resultaat. 

Bij de senioren is Blauw-Wit 3 nog volop in de race voor het kampioenschap in de Reserve Overgangsklasse. Ze staan momenteel samen met SCO 2 op de eerste plaats. Met nog twee wedstrijden te gaan is nog alles mogelijk om alleen op de eerste plek te eindigen. Dan moet wel gewonnen worden van LDODK (uit) en Tweemaal Zes (thuis). SCO 2 moet nog tegen Groen Geel (uit) en Dindoa (thuis). Wij wensen Blauw-Wit 3 veel succes de komende wedstrijden!

Dan ons vlaggenschip oftewel Blauw-Wit 1 en Blauw-Wit 2. Zij wisten zich afgelopen weekend definitief te vestigen op de eerste plaats in hun poules. Dat betekent dus het spelen van de Play-offs. Deze Play-offs vinden op vrijdag 5 juni en zaterdag 6 juni plaats op het Blauw-Wit veld. Houd de website in de gaten voor de exacte tijden!

De winnaars gaan naar de finale voor het Kampioenschap van Nederland op het veld. Wij wensen de selectie ook veel succes!