Terugblik op de eerste helft veld bij de senioren

Blauw Wit 1 en 2

Bij de start van het veldseizoen begon de selectie met veel nieuwe spelers aan de competitie. Door blessures ontbraken Momo Stavenuiter, Jeffrey Huibers, Mike van de Reep en Enzo van Beugen. Terugkijkend naar de resultaten met ook de nieuwe trainers, Erik van Brenk en Robin Sas, kunnen we niet ontevreden te zijn.

Blauw Wit 3 en 4

Ook bij de overige teams was blessureleed aanwezig. Dit heeft er zelfs toe geleid, dat we Blauw-Wit 4 uit de veldcompetitie hebben moeten terugtrekken. De blessures van Bo van der Kuil, Leanne Aurik, Anouk Oetelmans, Britt van Os, Dada Niebeek, Boy van de Reep en Stefan Groeneveld waren niet meer op te vangen. Daarbij heeft Blauw-Wit 3 het moeten doen zonder trainer/coach. Het trainen en coachen van deze ploeg is opgepakt door verschillende mensen. Met name Kees Rodenburg bedanken wij voor het geven van de dinsdagtrainingen! Met hulp van de overgebleven spelers van Blauw-Wit 4 staat dit team op dit moment bovenaan! We gaan zien wat het zaalseizoen ons gaat brengen. Voor met name de heren zal het belangrijk worden om afzeggingen tot een minimum te beperken, zodat beide teams in de competitie kunnen blijven uitkomen.

Blauw Wit 5 en 6

De heren van Blauw-Wit 5 stonden ook regelmatig klaar om het tekort bij Blauw-Wit 4 op te vullen. Helaas heeft dit geleid tot de blessures van Raimond Bouquet en Jan Niebeek. En ook René Korff en Loraine Branch waren niet inzetbaar door blessureleed. Mede hierdoor is de stand in poule R4I vertekend. Blauw-Wit 6 heeft wel de nodige punten kunnen scoren.

Wedstrijdsecretariaat senioren

Met ingang van dit zaalseizoen zal Monique Wiegerink het stokje overnemen van Machteld Schreuders, die we dankbaar zijn voor alles wat ze voor de Topsportcommissie heeft gedaan!

Monique is bereikbaar via wedstrijdzakensenioren@akcblauwwit.nl of 06 4010 3696