Tijdelijke trainingstijden voor de jeugdteams

De Rijksoverheid maakte vrijdagavond bekend dat er in ieder geval tot 19 december 2021 niet na 17:00 uur gesport mag worden.

Blauw-Wit wil haar jeugdleden echter de mogelijkheid bieden om lekker te blijven sporten. Sporten is immers goed voor je, juist in een vervelende periode waarin diverse andere dingen niet meer kunnen.

De wedstrijden in de breedtesport gaan in principe door en dan is het fijn als we kunnen blijven trainen. Door te kijken naar wat er wel kan hebben onze Jeugdcommissie en de Commissie Zaalhuur het samen met onze trainers mogelijk gemaakt dat onze jeugdteams vanaf dinsdag 7 december tot vrijdag 24 december kunnen trainen op dinsdag en woensdag tussen 15:00 en 17:00 uur en op donderdag van 16.00 – 17.00 uur.

Het is mogelijk dat niet alle vaste trainers op de beschikbare tijdstippen zijn en dat een aantal teams daardoor de komende periode een andere trainer krijgt. Wij vinden het vooral belangrijk dat er één of meerdere trainers aanwezig zijn bij de trainingen. 

Wij begrijpen dat het starten om 15.00 uur ook niet voor iedereen haalbaar is. Bijvoorbeeld omdat ouders hun kinderen op dat tijdstip niet kunnen brengen of omdat je zelf nog op school zit. We snappen ook dat een enkeling misschien liever niet traint i.v.m. de Corona-situatie. Deelnemen aan de training is dan ook volledig vrijwillig.

Na de persconferentie van 19 december is wellicht een aanpassing mogelijk, maar voorlopig gaan we uit van de volgende trainingstijden:

We zijn blij dat we onze jeugdleden de mogelijkheid kunnen bieden om lekker te blijven sporten!🦓🔵⚪

Als er nog vragen zijn, stel ze gerust aan de jeugdcommissie.