GTM-PHWNZZLK

Toernooi G-korfbal

27 december konden onze g-korfballers niet uitslapen. Ze moesten al om 9.15 uur aanwezig zijn bij Blauw-Wit. Ze zouden hun eerste toernooi buiten de deur gaan spelen. De weervoorspellingen waren niet geweldig , maar na wat getwijfel zijn we gelukkig toch naar Rotterdam gereden om bij WION een oliebollen-toernooi te gaan spelen, wij zijn door hun uitgenodigd nadat zij met ons , ons 10 jarig jubileum hebben gevierd.

Wat was het leuk!!!!  Met veel enthousiasme werden de 4 wedstrijden gespeeld, professioneel gecoached door Dada en Sylvia bijgestaan door Amanda en Jessica. De tegenstanders waren erg sportief en hadden ook wel door dat wij nog niet veel wedstrijden hadden gespeeld en ze lieten soms ook zomaar de bal vallen, zodat wij de bal weer hadden. In totaal hebben we 10 doelpunten gemaakt. Tussendoor konden er oud-hollandse spellen gedaan worden. Het meegereisde publiek was luid aan het aanmoedigen.  Sander Engel was ook mee en die heeft een aantal wedstrijden gefloten. Ook Leo mocht nog even laten zien wat hij kan, want de scheidsrechters moesten ook doorloopballen nemen, maar Sander stond al onder de douche, dus ging Leo het veld in. Luid aangemoedigd door onze deelnemers gooide Leo aardig wat ballen in de korf!

Onze laatstse wedstrijd werd vroeger gespeeld, zodat we eerder naar huis konden rijden, want in Rotterdam sneeuwde het nog steeds.

Trudy (van WION) bedankte ons voor onze komst en vertelde dat we helaas geen 1ste zijn geworden, maar wel met een aantal teams 2de!!! Dus gingen we met een mooie beker, medailles en oliebollen naar huis. Alle deelnemers kregen ook nog een bal cadeau. Na een hele rustige terug weg, (alle sporters waren in slaap gevallen, op Ramon na, maar ja, die zat bij Nancy, Sylvia, Jessica en saar in de auto :-D) hebben we nog met zijn allen gegeten bij Blauw-Wit.

Het was super en we kijken nu al weer naar het volgende evenement! We mogen in februari oplopen met het 1ste.
Tot dan, met een sportieve groet van de G-korfbalcommissie

G-Team