Uitbouw mag weer gebruikt worden

Deze week heeft de gemeente een nieuwe controle uitgevoerd ten aanzien van de brandveiligheid en de bouwkundige aanpassingen voor de uitbouw in onze accommodatie.

De uitbouw is volledig goedgekeurd en mag per direct weer in gebruik worden genomen. Dat betekent dat de berging weer gebruikt mag worden voor opslag en dat de sponsorruimte die uitkijkt op de sporthal weer gebruikt mag worden voor overleg en evenementen.

Ten aanzien van de brandveiligheid is het merendeel van de aanpassingen gerealiseerd. De komende tijd moeten we nog wat kleine aanpassingen doen. Die gaat onze bouwploeg voor de zomervakantie realiseren. Heb je tijd en zin om één of meerdere zaterdagen hierbij te helpen? Meld het dan even bij Eric van Pareen op e.van.pareen@gmail.com.

We kregen vanuit de gemeente complimenten voor de vervanging van de ketelinstallatie. We zijn nog wel in afwachting van wat onderdelen om de nieuwe installatie compleet te maken maar de ketelruimte ziet er nu weer keurig uit. Er is dit jaar keihard gewerkt door de mannen van onze bouwploeg en we mogen trots zijn op het resultaat!

De bouwploeg heeft afgelopen jaar de sporthalwand voorzien van brandwerende gipsplaten