Uneek Clothing nieuwe kledingsponsor van Blauw-Wit

De oplettende kijker heeft het ongetwijfeld al gezien, maar sinds kort staat op de broekjes/rokjes van de selectie én tevens op de achterzijde van het shirt van het 3e team het logo van Uneek Clothing. Als nieuwe sponsor is Uneek voor drie jaar verbonden aan AKC Blauw-Wit.

Hein Duursma heeft deze sponsoring aangeboden mede doordat zijn dochter Yaël – momenteel uitkomend in het derde team – met veel plezier bij Blauw-Wit korfbalt. Op deze manier hoopt hij, samen met zijn bedrijf Uneek, een mooie bijdrage te kunnen leveren aan onze club.

Uneek Clothing
Uneek Clothing is een groothandel en producent in promotie-, sport en bedrijfskleding. Sinds 1992 brengt zij haar eigen merk Uneek op de markt en is sindsdien uitgegroeid tot een multinational actief in 14 verschillende landen.

In haar eigen fabrieken in Azië produceert Uneek haar kleding in een uitstekende pasvorm, hoogwaardige kwaliteit maar voor zeer interessante prijzen en wordt deze gedistribueerd via de B to B kanalen.

Voor de perfecte kleding voor promotie, sport of werk kies je Uneek. Uneek is beschikbaar via de aanbieders van promotiekleding, sportkleding en bedrijfskleding bij jou in de buurt. Be Uneek!

Wil je nog meer weten over Uneek? Bezoek hier de website: https://www.uneekclothing.com.

Heb jij ook interesse om sponsor te worden van AKC Blauw-Wit? Neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@akcblauwwit.nl