VELDCOMPETITIE VAN HET G-TEAM – Weer kampioen!!!

29-05-2019

Ons g-team heeft dit jaar op het veld meegedaan aan de competitie voor 4 tallen. Per dag worden er per team 3 wedstrijdjes gespeeld. 25 mei waren de laatste wedstrijden op ons veld. Wij stonden voordat we begonnen op de 3e plek. We mochten al om 10.00 beginnen(wat best vroeg is), maar onze tegenspelers moesten wel heel vroeg van huis, want PKC, NIO en Movado komen allen van ver. De vorige competitiedag verloren we 2 wedstrijden en 1 gelijk. zaterdag wonnen we er 2 en 1 gelijk. Onze laatste was een waar doelpunten festijn, wij wonnen met 8-4. Aan het eind van de ochtend bleek dat alle teams in het voorjaar allemaal 6 punten hebben gehaald. Samen met de wedstrijden die we in het najaar hebben gespeeld zijn we uiteindelijk gedeeld 1ste geworden samen met NIO.     

Het is een leuke competitie waarbij de teams dicht bij elkaar zitten. Onderling hebben de teams een leuk contact en vallen ze zelfs bij de andere teams in.

Wij willen Cor Mantel en Marcel de Soet nog even bedanken voor het fluiten van de wedstrijden en Marlies Talman voor het openen van de kantine op dit vroege tijdstip!!!                      .

Ons seizoen is bijna voorbij. Donderdag 30 mei gaan we nog meedoen aan de kampioenendag van de Dirk Kuyt Foundation ,die wordt gehouden in Noordwijk. Er worden allerlei sporten beoefend en clinics gegeven. Dit evenement is voor iedereen vrij toegankelijk. Wij spelen onze wedstrijden bij Fluks. Wat ook ontzettend leuk is, is dat we worden gehaald en thuisgebracht door de bus van  DKF !

Het G-team