Verslag van het G-(dream) Team

24-12-2018

Beste leden,

Algemeen

Op zaterdag 8 December moest het dream team (G-team) naar Gorinchem afreizen. Misschien hadden jullie het al ergens op de site of app gezien maar wij gaan dit jaar ook de zaalcompetitie onveilig maken.

De groep is inmiddels behoorlijk uitgebreid. Met maar liefst 15 spelers zijn we inmiddels een geoliede machine. Daarnaast krijgen we vaak verzoeken van nieuwe kanjers die het ook leuk zouden vinden om een balletje te komen gooien.  Mochten jullie het ook leuk vinden om ons een keer aan het werk te zien, op de Woensdag tussen 18:30 – 19:30 zijn jullie van harte welkom.

Dan nu op naar de wedstrijden:

Opstelling – monokorfbal 4 x 4.  Wij reisden met de volgende 9 spelers naar GKV (Gorinchem) af:  Nikki, Marinka, Liam, Robbert, Charles, Alex, Jeroen, Michel en Ramon.  Met als Coach: ondergetekende (Sander) en als Begeleider Jose Munster

Movado  – BW 3 – 1

De eerste wedstrijd moesten we het op gaan nemen tegen het altijd lastige Movado. Wij begonnen sterk en liepen goed vrij waardoor we een hoop kansen kregen die we helaas niet konden verzilveren. We stonden tegen alle verwachtingen in met 1 – 0 achter dus we moesten aan de bak. Het was onze sterspeelster Nicky die gelukkig snel de gelijkmaker scoorde.  Na de rust gingen we met een vers team proberen de wedstrijd winnend af te sluiten. Echter was het Movado die met uitstekend spel 2 punten in de tweede helft heeft gescoord, helaas verloren met 3-1 maar een leuke wedstrijd om te zien. Tevens een goede prikkel om de volgende wedstrijden wel winnend af te gaan sluiten.

BW – Merweede 4 – 3

Er is niets teveel gezegd want dit zal een zeer spannende wedstrijd tot op de laatste seconde gaan worden.  We kwamen al snel met 0-1 achter waardoor de tegenstander erg overmoedig werd . Wij hebben hier direct gebruik van weten te maken ☺   met een schitterend onderonsje tussen Michel en Marinka was het Marinka die de gelijkmaker scoorde 1 – 1. We zitten helemaal in de wedstrijd en gaan voor de voorsprong en ja hoor het is een mooie combi, ditmaal van Alex, kort kansje onder de paal we staan voor het eerst voor 2-1. We draaien lekker en hebben een zee aan kansen – Ik weet niet meer precies wie er scoorde maar het was er op of er onder. – van 2-2 naar 3-2 naar 3-3 waren wij er klaar voor om de winst naar ons toe te trekken. In de laatste 25 seconden was het wederom Marinka die uit een mooie vrije bal de winnende scoorde, het leek wel of we de league hadden gewonnen zo blij dat we waren.           

BW – GKV 3 – 1     

Op papier is GKV wel de kampioen voor dit seizoen ☺  We hadden inmiddels twee spelers op huurbasis aan een andere vereniging uitgeleend. Aangezien we toch genoeg spelers mee hadden was dit een prima oplossing.  Dit was de wedstrijd van Robbert, hij was overal en samen met de teamgenoten was dit een wedstrijd waar nog lang over nagepraat zal worden. Na ik denk twee minuten gespeeld te hebben was het Robbert die langszij de wedstrijd opende met 1-0.  Dat smaakte naar meer hij was nog niet klaar om het bij 1 – 0 te houden. Door een mooi samenspel kreeg Robbert achter de paal een mooie bal aangespeeld en maakte tactisch de 2-0. Maar ja de bal blijft rond en het was dan ook GKV die uit een onverwachte hoek een mooi afstand schot raak schoot en de wedstrijd werd weer spannend 2 – 1 met nog 3 minuten op de klok.  We gingen en gaan altijd voor de winst en aangezien deze stand te spannend is en slecht voor de bloeddruk van de coach was het gelukkig Nikki, Marinka, Liam, Robbert, Charles, Alex, Jeroen, Michel en Ramon die juichend, scorend schreeuwend Blauw wit G1 naar de overwinning brachten – uiteindelijk is het 3 – 1 geworden.

Al met al een goede start van het zaalseizoen en op naar het volgende competitiewedstrijden. Noteer allemaal in jullie agenda (locatie Blauw Wit)op Zaterdag 19 Januari vanaf 13:00 zal er weer een spektakel met het G-team plaats vinden.       

Dan rest mij niets meer om jullie fijne feestdagen en een gelukkig 2019 te wensen.  

Groetjes namens het G-team

Sander (Coach)