GTM-PHWNZZLK

Versterking staf Blauw-Wit

10-03-2017

Het bestuur meldt met groot genoegen dat onze trainersstaf wordt versterkt met de komst van twee nieuwe trainers.

Elmer Coevert nieuwe assistenttrainer

De 36-jarige Elmer Coevert zal, als opvolger van Jennifer Tromp, samen met hoofdtrainer Barry Schep volgend seizoen de training en coaching van de Blauw-Wit selectie verzorgen.

Elmer, werkzaam op een makelaarskantoor in Amsterdam en vader van twee kinderen, is zijn trainersloopbaan begonnen bij KVA en sinds drie jaar verbonden aan de technische staf van akc Blauw-Wit. Dit waren drie succesvolle jaren waarin hij tweemaal het veldkampioenschap reserve teams veroverde en elke jaar tenminste de kruisfinale KL speelde. Elmer is momenteel bezig met zijn KT4-diploma en hoopt deze in juni af te ronden. Hij ziet ernaar de prettige samenwerking met Barry Schep en de andere staf- en selectieleden voor te zetten. Uiteraard willen we met onze selectie weer strijden om de play-offs en streven we altijd het hoogst haalbare na.

Coevert :” ik kijk enorm uit naar deze nieuwe stap in mijn trainerscarriere, waar ik veel voldoening uit haal. Ik kan ervan genieten als een team, maar ook de individuele speler, stappen maakt”.

Elmer

Ivan Karsters toegevoegd aan trainersstaf Blauw-Wit

Het bestuur is verheugd de kunnen melden dat Ivan Karsters weer terug is op het oude nest en wel als lid van onze technische staf, waarbij hij verantwoordelijk zal zijn voor de training en het coachen van het 2e team.

De 34-jarige Karsters is op 5-jarige leeftijd bij Blauw-Wit gaan korfballen en heeft daar tot zijn 29e gespeeld, met een uitstapje van 4 jaar bij Triaz om vervolgens zijn spelersloopbaan af te sluiten bij Groen Geel.

Als trainer is hij momenteel werkzaam bij Roda Westzaan waar hij zeker op het veld tot op heden zeer succesvol is met zijn team. Komend seizoen dus de overstap als trainer-coach bij de club waar het allemaal begon.

Blauw-Wit is bijzonder gelukkig met de komst van Ivan en ziet de komende periode met vertrouwen tegemoet.

Kartsters: “ik verwacht door de samenwerking met Barry Schep en begeleiding een nog betere trainer te worden. Ik als “echte” Blauw-Witter heb er dan ook ontzettend veel zin in om met de ploeg te werken naar nog meer successen en plezier en weer de gezelligheid met de club”.

Ivan