Vertrek Rene Korff uit het bestuur

Toen een paar weken geleden aangekondigd werd dat in januari de Korfbal League zou starten hebben wij als bestuur bij het KNKV onze zorgen geuit ten aanzien van het besmettingsgevaar dat in deze periode in ruime mate aanwezig is daar waar mensen bij elkaar komen, zeker in een drukbevolkte stad als Amsterdam.

Het KNKV is hierover met ons bestuur en een delegatie van onze selectie, staf en commissie topsport in gesprek gegaan. Daarbij is een toelichting gegeven op het strenge protocol met regelmatig testen en alle andere voorzorgsmaatregelen die worden genomen om besmettingen tegen te gaan. Op basis hiervan hebben we als bestuur geconcludeerd dat het verantwoord is om als club deel te nemen aan de Korfbal League.

Ondanks de zorgvuldige afweging kon helaas niet iedereen binnen het bestuur zich vinden in het besluit van het KNKV en het bestuur van Blauw-Wit om de competitie te starten. Voor Rene Korff is dit aanleiding geweest om geen deel meer uit te willen maken van het bestuur van Blauw-Wit.

Uiteraard respecteren we Rene’s keuze maar als bestuur vinden we het erg jammer dat hij ons op deze manier gaat verlaten. Gelukkig gaan we in goede harmonie uit elkaar maar we zullen Rene’s positief kritische inbreng zeker gaan missen! Ondanks diverse persoonlijke tegenslagen is Rene altijd op een positieve manier betrokken geweest bij de club en we willen hem hartelijk danken voor zijn tomeloze inzet.

Het vertrek van Rene betekent dat we nu 2 vacatures binnen het bestuur hebben want we hadden al een vacature voor penningmeester. Heb je interesse om het bestuur te versterken of wil je meer weten over het bestuur? Meld het dan even via secretariaat@akcblauwwit.nl.