Vriendenloterij update

Dank jullie wel!

In januari hebben we ons aangesloten bij de Vriendenloterij. Een aantal leden van de selectie heeft op 22 januari zoveel mogelijk leden gebeld om zoveel mogelijk loten te verkopen. Conclusie van die avond was dat ze niet alleen lekker kunnen ballen, maar ook prima kunnen verkopen, want het was een groot succes.

Inmiddels zijn we acht maanden en een corona crisis verder en hebben we als club al € 3.075,50 ontvangen van de Vriendenloterij en daar zijn we ontzettend blij mee. Waar we ook heel blij mee zijn is dat we zien dat er maar weinig loten worden stopgezet. Elke maand dat er wordt meegespeeld is weer een mooie bijdrage voor de clubkas en dat is helaas op dit moment nog meer nodig dan anders.
Mocht je nog niet meespelen met de Vriendenloterij en wel graag de club willen steunen dan kan je nog steeds meespelen. Dit kan via:  https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm

 Let wel op dat je aangeeft dat je een club of stichting naar keuze wilt steunen en dan kan je BW selecteren onder de naam Amsterdamse Korfbalclub Blauw-Wit. Meespelen met een extra lot kan natuurlijk ook 🙂  Speel je al mee, maar is jouw lot niet gekoppeld aan Blauw-Wit dan kan je dat zelf aanpassen. Als je belt met de ledenservice op 088 020 1020 en aangeeft dat je wilt meespelen voor de Amsterdamse Korfbalclub Blauw-Wit dan wordt dit direct aangepast. Voor jou verandert er helemaal niets, voor ons zeker wel.

Een dank je wel voor iedereen die voor Blauw-Wit meespeelt met de Vriendenloterij is daarom wel op zijn plaats. We hopen dat jullie dit nog lang blijven doen en dat jullie zelf ook in de prijzen vallen. Bij ons is de opbrengst tot op heden beperkt gebleken tot een pollepel en een elektrische aansteker, maar wie het kleine niet eert…

Barbara Wagenaar