Vriendenloterij update

De eerste trekking van de Vriendenloterij, na onze zeer succesvolle bel-actie, is inmiddels geweest. We zijn heel benieuwd of onze leden al meteen in de prijzen zijn gevallen.

Nogmaals bedankt voor iedereen die is gaan meespelen en daarmee elke maand, automatisch de club steunt. Dat je daarmee zelf ook nog kans maakt op mooie prijzen is natuurlijk mooi meegenomen.

Als club hopen we dat iedereen trouw blijft meespelen met de Vriendenloterij zodat we hiermee structureel extra inkomsten realiseren. Inkomsten die heel erg welkom zijn voor het onderhoud van onze accommodatie en de sportieve ambities van de club.

Heb je ons telefoontje tijdens de belactie gemist, maar wil je toch meespelen met de Vriendenloterij. Dat kan natuurlijk nog steeds. Opgeven is simpel via de volgende link: https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=11334

En speel je al mee, maar nog niet voor Blauw-Wit? Vergeet dit dan a.u.b. niet om te zetten, voor jou verandert er daarmee helemaal niets. Omzetten is simpel, bel met de klantenservice van de Vriendenloterij 088 020 1020 en geef aan dat je wil meespelen voor de Amsterdamse Korfbalclub Blauw-Wit.