Vriendenloterij

Woensdag 22 januari a.s. gaan we bellen om loten te verkopen voor de Vriendenloterij. Loten die kans maken op heel veel kleine en grote prijzen. Tot wel € 100.000! Een groot deel van de kosten van een lot gaan rechtstreeks naar onze clubkas. Als er 75 mensen meespelen voor de club dan verdienen we daarmee € 6.300 per jaar. Een prachtig en zeer welkom bedrag.

Zorg dat je vanaf 18.30 uur naast de telefoon zit, vergeet te geluid niet aan te zetten en vergeet vooral niet te checken of je telefoonnummer goed staat ingevuld bij je contactgegevens in de KNKV app. We hebben namelijk een doel en dat is om deze avond minimaal 50 loten te verkopen. Meer zou helemaal mooi zijn.

Als je al meespeelt met de Vriendenloterij dan is het mogelijk om je lot aan Blauw-Wit te koppelen. Hiervoor moet je zelf contact opnemen met de ledenservice van de Vriendenloterij via 0800 020 1020 en dan aangeven dat je voor een specifiek doel wil spelen. Namelijk AKC Blauw-Wit.

Onze bel-team is al druk aan het oefenen op een goede telefoonstem om iedereen te verleiden en te overtuigen om mee te gaan spelen met de Vriendenloterij. Namens de hele club alvast bedankt.

Barbara Wagenaar