Vrijdag 15 november A.K.C. Blauw-Wit Benefiet diner

15-10-2019

Het is tijd voor een feestje. En als we dat dan doen, waarom dan niet voor een goed doel. Een heel goed doel in dit geval, onze club, de mooiste club van allemaal. Niet omdat het niet goed gaat met de club, zeker niet, maar als steuntje in de rug.

Iedereen weet dat wij wel een feestje kunnen vieren en daarom is dit een prachtig voorbeeld om het nuttige met het aangename te combineren.

Samen eten is olie voor de vriendschap en daarom serveren wij deze avond een heerlijk drie-gangen diner samengesteld en bereid door onze chef Bouquet. Tussen de gangen is er ruimte voor de bingoballen van Mariska Stokx en Marcel Dopper. Ook gaan we een aantal bijzondere spellen doen en sluiten we de avond muzikaal af met onze Boy en vaste zanger Frank.

Toegang voor deze avond is € 37,50 p.p. Dit is voor het driegangen diner, één consumptie naar keuze en één gratis bingokaart. Met het reserveren van een VIP-tafel kan je er echt een feestje van maken. Deze VIP-tafel is voor zes personen en kost € 285,-. Bij een VIP-tafel krijg je als extra’s: een glaasje bubbels, een borrelplank én een eigen hostess. Daarbij krijgt elke VIP-tafel één parkeerplaats op het terrein.

Ook voor niet VIP-tafel gasten is het mogelijk een parkeerplaats op het terrein te reserveren, hiervoor rekenen wij deze avond € 5,- per parkeerplaats. Let op! Het aantal parkeerplaatsen is beperkt en de VIP-tafels hebben voorrang.

Omdat de mogelijkheden in de keuken beperkt zijn, is er een maximaal aantal gasten wat we deze avond kunnen ontvangen. Denk dus niet te lang na en zorg ervoor dat jouw plek aan tafel is gereserveerd. Reserveer daarom nu je kaarten, bij voorkeur via WhatsApp, bij:

Debbie van Pareen – 06 53 64 76 28

Maaike Bouquet – 06 11 00 17 02

Barbara Wagenaar – 06 30 36 32 92

Voor de betaling wordt er een Tikkie gestuurd. Zodra het Tikkie is betaald, is je plek aan tafel gereserveerd en ben je gegarandeerd van een ouderwets gezellig avondje Blauw-Wit. Een betere club als deze is er niet!

Debbie, Maaike en Barbara