Vrijwilligersdiensten

We hebben jullie nodig en daarom kan je nu weer inschrijven voor vrijwilligers diensten in de KNKV-app, zie onder.

Je kunt jezelf aanmelden voor taken die jij leuk vindt om te doen. Als je liever fluit dan achter de bar staat, dan kan je zo vaak fluiten als je wilt en word je niet ingedeeld bij bardiensten. Momenteel zo midden in het seizoen zitten we echter erg verlegen om bardiensten op de zaterdag.

Vooral diensten bij onze huurders de meer dan gezellige volleybal-vereniging op de zaterdagen meestal van 14.00 tot 22.00 uur staan open in de app.

Aarzel niet om mee te doen je komt in een heerlijk gezellig ingewerkt team met Sylvia, Marjan, Ilona, Humphrey, Rick, Dominggus en Bruce. Hier staat gezelligheid en vriendschap garant voor een perfecte werksfeer waar iedereen zich direct thuis voelt. Vergeet daarbij niet dat in de huidige economische situatie, ja ook wij hebben last van de energieprijzen, elke euro aan inkomsten meer dan welkom is.

Kom op pak die vier uurtjes per maand en schrijf je nu in!!

Je mag nog steeds zelf bepalen wanneer je een taak oppakt. Kies dus een moment dat voor jou uitkomt. We hanteren wel een deadline voor de inschrijving. Als je na deze deadline jezelf niet hebt ingedeeld, dan zullen wij je toewijzen. Dat laatste doen wij liever niet, bepaal het gewoon zelf en steun je vereniging, voorkom het verder stijgen van de kosten. Communicatie over de deadline zal via de Zebra en website plaatsvinden.

Je kunt jezelf aanmelden voor taken en jouw programma zien via de KNKV-app. De instructie hiervoor vind je hier.

Voor vragen over het vrijwilligersbeleid kun je terecht bij onze vrijwilliger coördinator: Margot Wiggerink

 Het bestuur