WELKOM OP ONZE NIEUWE SITE!

24-12-2018

Het heeft even geduurd maar eindelijk is de nieuwe site er! 

Vanaf vandaag tref je hier alle nieuwsberichten en info over Blauw-Wit.  Mis je nog dingen, of staat er iets verkeerd, laat het dan gerust weten, dan wordt zo snel mogelijk geprobeerd het aan te passen. Verder zijn leuke foto’s altijd welkom. Denk daarbij wel aan de benodigde toestemming van degenen die erop staan, zoals vereist op grond van de Algemene verordening gegevensbescherming. Weet je niet meer hoe dat precies zit? Lees hier dan even de toelichting voor Blauw-Wit.  

En heb je leuke nieuwsberichten, met bijbehorende foto? Stuur deze dan naar onze nieuwe vrijwilliger voor de nieuwsberichten: Marcel Dopper. Marcel was al actief in de blauw-witte nieuwsvoorziening toen deze nog volledig via papier ging. Nu is hij na een paar jaar afwezigheid weer helemaal terug, alleen dan digitaal.

Tenslotte heel veel dank voor degenen die hebben geholpen bij het vullen of verbeteren van de site. In het bijzonder Hidde Simons, Jill van der Weide, Stefan Bijnen, Jose van Munster, Hans Fontijn, Wim van der Laan sr, Seger Wagenaar, Arja Steij, Nick Kool, Leo van Heuzen, Mara Yong en Theo Aurik.

Edgar Tijhuis

Namens het bestuur