Wijzigingen in de kantine

Zoals jullie weten is onze kantine al een aantal maanden gesloten en het ziet ernaar uit dat dit helaas ook de komende maanden nog het geval zal zijn. Ondertussen zijn we achter de schermen bezig om een aantal wijzigingen door te voeren in de kantine.

Consumpties
Ondanks dat de kantine gesloten is merken we dat onze voorraad de afgelopen tijd toch behoorlijk is geslonken. In deze tijd waarin we het als club financieel niet makkelijk hebben willen we niet onnodig met extra kosten worden opgezadeld.  

Voor onze vrijwilligers en werknemers gaan we als beleid hanteren dat er gratis koffie en thee gedronken kan worden. Wil je gebruik maken van andere consumpties dan koffie of thee? Meld het dan even op secretariaat@akcblauwwit.nl en noteer de consumpties die je hebt gebruikt.

Cameratoezicht
Om te waken over onze eigendommen maken we in de kantine gebruik van cameratoezicht. Op deze manier kunnen we diefstal tegengaan. De camerabeelden zullen we niet langer bewaren dan noodzakelijk is. De richtlijn hiervoor is maximaal 4 weken. Mocht er zich een incident voordoen dan kunnen de camerabeelden langer worden bewaard tot het incident is afgehandeld.

Wijzigingen in het alarm

Onze sponsor DeltaSafe heeft onlangs wat wijzigingen aangebracht in ons alarmsysteem. Hierdoor kunnen we binnenkort gaan werken met persoonlijke toegangscodes. Hierdoor krijgen we beter zicht op wie er gebruik maakt van de kantine. We willen de bestaande toegangscode binnenkort gaan wijzigen. Heb je een sleutel van de kantine? Laat het dan even weten aan Merel via secretariaat@akcblauwwit.nl, dan zorgen we ervoor dat je een persoonlijke toegangscode krijgt.