Yes! We gaan weer beginnen!

Na een hopelijk fijne zomervakantie voor iedereen gaan we weer beginnen aan een nieuw leuk korfbalseizoen. Hopelijk eindelijk weer eens seizoen zonder hinderlijke onderbrekingen, met veel publiek langs de lijn en een hoop leuke activiteiten.

Trainingsschema
Onze selectie is alweer gestart met de training. Voor de meeste overige teams starten de trainingen weer in de week van 29 augustus. De trainingstijden zijn weer bijgewerkt.

Oefenprogramma selectie
Onze selectie speelt de komende weken de volgende oefenwedstrijden:
– zaterdag 27 augustus: LDODK – Blauw-Wit bij KV Quick in Oudega
– zaterdag 3 september: De Meeuwen – Blauw-Wit in Putten
– dinsdag 6 september: AW/DTV – Blauw-Wit – Sportpark Zeeburgereiland

Informatieavond
Voor de ouders van de kinderen uit onze jeugdteams is er op woensdag 31 augustus van 19.30 – 20.30 uur een online informatieavond. 

Competitieschema
De eerste competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen 2022-2023 staan gepland op 10 en 11 september. Het programma per week en per team is inmiddels bekend is ook te vinden in de KNKV app.

Toernooi bij BEP voor de jeugd
Ter voorbereiding op de nieuwe competitie gaan we op zaterdag 3 september met de jeugd (E t/m A) naar het BEP toernooi in Purmerend.

Vrijwilligerstaken
Ook komend seizoen gaan we weer gebruik maken van de KNKV app voor onze vrijwilligerstaken. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor vrijwilligerstaken voor het 1e deel van het veldseizoen (doel: minimaal 1 taak per persoon). Schrijf je in voor zaterdag 3 september, maar hoe eerder je bent, hoe meer keuze in dagen/tijden. 

Vrijwilligersborrel
Op zondag 4 september van 16.00 tot 18.00 uur nodigen we al onze vrijwilligers uit voor een gezellige borrel in de Blauw-Wit kantine. We willen deze gelegenheid tevens benutten om onze jubilarissen van de afgelopen seizoenen in het zonnetje te zetten.

Openingsdag
Op 17 september organiseren we onze jaarlijkse openingsdag. Onze selectie speelt dan haar eerste thuiswedstrijd.

We hopen jullie allemaal snel weer te zien bij Blauw-Wit!

Het bestuur