Zaterdag 14 januari: Blauw-Wit – DVO/Transus

In speelronde 8 van de Kenonz Korfbal League krijgen we dit weekend DVO/Transus uit Bennekom op bezoek. Weer een nieuwe mogelijkheid om de punten in Amsterdam te houden!

DVO heeft zichzelf dit seizoen als doel gesteld om minimaal de play-offs te behalen en liefst ook de finale. De ploeg staat momenteel op de 3e plaats in de ranglijst. Afgelopen week werd in een ware korfbalthriller nipt verloren bij Fortuna/Delta Logistiek.

Blauw-Wit heeft ook de ambitie om dit seizoen de play-offs te bereiken. De ploeg won afgelopen week overtuigend met 21-25 bij Groen Geel in Wormer. Hierdoor staan we met 7 punten op de 6e plek in de League. Bij winst komt Blauw-Wit op gelijke hoogte met DVO.

Het programma voor zondag is als volgt:

18:45     Blauw-Wit 2 – DVO/Transus 2
20:30     Blauw-Wit 1 – DVO/Transus 1  

Digitaal programmaboekje

Ook voor aanstaande zondag is er weer een digitaal programmaboekje.

Kaartverkoop

Als bestuur hebben we ervoor gekozen om de tarieven voor het bezoeken van de thuiswedstrijden van onze selectie dit seizoen niet te verhogen. We willen het graag laagdrempelig houden voor iedereen. De richtlijnen staan inmiddels op de site.

Kaarten kunnen ter plekke contant worden betaald. Het is ook mogelijk om vooraf digitaal te betalen middels het scannen van een QR-code.

Het betalingsbewijs dient dan als toegangsbewijs.

Parkeren en bereikbaarheid

Let op: het parkeerterrein is zaterdag vanaf 15 uur alleen meer toegankelijk voor mensen met gereserveerde plaatsen. Kijk voor een overzicht van parkeerplekken in de buurt en bereikbaarheid met het OV.

Livestream

De wedstrijden zijn ook live te volgen via https://eyecons.com/.

Na afloop feest in de kantine

Na de wedstrijd vieren we met elkaar een leuk feestje in onze kantine met onze eigen DJ BlazeBoy.

We wensen allen een fijne wedstrijd!